Vår filosofi

Välkommen att besöka oss i Gamla Stan när du vill

år passion är att skapa webbplatser som är anpassade efter kundernas önskemål. Det gör vi genom att kombinera målgruppsanalyser, en gedigen erfarenhet av webbutveckling och ett brinnande intresse för den nya webben.

Vi är övertygade om att webben blir allt mer social och interaktiv, och att de företag som vill växa måste utvecklas för att hantera det. Det räcker inte med att bara förnya designen eller att lägga till fler funktioner. Att skapa en unik användarupplevelse kräver kunskap om målgruppen och hur den interagerar med den sociala webben.

Genom att ta reda på vilka användarna är och hur de tänker kan vi göra förbättringar som både ökar konverteringsgraden och driver fler kunder till webbsidan. Det är vad vi kallar interaktionsdesign.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med att förstå dina kunder eller förnya din webbplats!

KunderOm Interago

Interago är en webbyrå mitt i hjärtat av Stockholm. I vårt sökande efter den perfekta webbupplevelsen försöker vi hålla fast vid det vi tycker är roligast - att bygga visuellt slående, lättnavigerade webbplatser som riktar sig direkt mot din målgrupp.

Stora idéer, teknisk innovation och något som närmast kan beskrivas som en besatthet för små detaljer - vill du ha en ordentlig förändring är det bara att slå en signal eller skicka ett mail!